Verschil adviesgesprek en intakegesprek

Adviesgesprek (€59,00 *)

Overweeg je om te scheiden maar weet je het nog niet zeker omdat je niet weet wat er allemaal op je af gaat komen? Denk hierbij aan praktische zaken, het financiële plaatje na de scheiding en alle zaken die voor jou van belang zijn. Dan kun je bij ons een adviesgesprek aanvragen. Hierin nemen we je mee door de fasen van een scheiding en geven we je de antwoorden die je zoekt. We nemen je situatie door en uiteraard kun je al je vragen stellen. Afhankelijk van jouw situatie kunnen wij je exact aangeven wat de totale kosten voor je scheiding zijn.

Intakegesprek (gratis)

Het hoge woord is er uit, jullie gaan scheiden. Het intakegesprek is bedoeld voor beide partners. In dit gesprek komt naar voren wat jullie van ons mogen verwachten en wat de stappen zijn die we met jullie gaan zetten. Afhankelijk van jullie situatie kunnen wij jullie exact aangeven wat de totale kosten voor jullie scheiding zijn. Na het intakegesprek kunnen jullie de keuze maken om voor ons te kiezen. Als jullie besluiten om voor ons te kiezen kunnen we direct na de intake starten met het eerste gesprek. Natuurlijk kan er ook een nieuw moment gekozen worden voor het eerste gesprek.

Maatwerk

Op onze tarievenlijst staan onze tarieven vermeld. Deze kunnen je al een inschatting geven wat de scheiding jullie ongeveer gaat kosten. Naast deze tarievenlijst leveren wij ook maatwerk. Voor maatwerk neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch maar ook per mail info@buitengewoonmediation.nl.

Overeenkomst

Als jullie voor ons kiezen stellen we een overeenkomst op. Hierin staat wat jullie van ons mogen verwachten en wij van jullie.

* Het adviesgesprek kost € 59,00 per gesprek. Het intakegesprek is gratis. Mogen wij na het adviesgesprek en het intakegesprek jullie scheiding begeleiden, dan brengen we de kosten van het adviesgesprek in mindering op de totale kosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer informatie ontvangen? Je kan ons vrijblijvend bereiken op info@buitengewoonmediation.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Buitengewoon Meditation

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je vragen of wil je meer weten over Buitengewoon Mediation bel dan gerust naar 06 - 40 22 52 03 of maak gebruik van het onderstaand contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"WHAT HAPPENS TO YOU ISN’T ALWAYS WITHIN YOUR CONTROL. BUT HOW YOU HANDLE IT, IS"

   

Onze organisatie is samenwerkingspartner van het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) en werkt met dezelfde werkwijze en methodiek 1 Gezin, 1 Plan.

06 - 40 22 52 03info@buitengewoonmediation.nl