Ook mediator Maastricht zit bij Buitengewoon Mediation

Mediator in Maastricht gezocht? Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann van Buitengewoon Mediation staan voor:

  • kindvriendelijke mediator
  • doelgerichte gesprekspartner
  • betrokken verbinder
  • hands-on conflictbemiddelaar

Meer over ons

Scheidingsmediation

Mediator Maastricht Chantal en Miranda begrijpen dat jullie veel te regelen hebben en aan zoveel moeten denken, terwijl je met je hoofd er niet bij bent.
Daarom nemen we jullie graag de juridische stappen en praktische zaken uit handen. We helpen jullie bijvoorbeeld bij het vinden van extra woonruimte.
Ondertussen zorgen we er ook voor dat jullie kind de aandacht krijgt die hij nodig heeft.

Scheidingsmediation

Conflictbemiddeling

Heb je een burenruzie, familievete, of een school/instantie waar niet mee te praten valt? Houdt een conflict je steeds bezig en wil je het nu weleens opgelost hebben? Dan is dit het moment om in actie te komen. Zo verspil je geen waardevolle tijd en voorkom je dat de situatie (verder) escaleert.
Wij gaan aan de slag met de tegenpartij tot er een antwoord is waar jij je in kunt vinden.

Conflictbemiddeling

Kids First!

Hoi lieve jij!
Hebben je vader en moeder je verteld dat ze uit elkaar gaan? Hun scheiding vinden we heel verdrietig voor je. We begrijpen dat je wereld op z’n kop staat en je heel veel vragen hebt.
We hebben daarom speciaal voor jou een pagina met heel veel antwoorden en we leggen uit wat er gaat gebeuren. We helpen ook jou door deze moeilijke tijd heen.

Als je ouders gaan scheiden

Gratis adviesgesprek met mediator Maastricht

Kies met Buitengewoon Mediation voor een daadkrachtige mediator uit Maastricht:

Een scheiding en conflicten zijn al vervelend genoeg, dus we gaan er het beste voor jullie van maken. Geen ellenlange trajecten en saaie gesprekken. Wij gaan voor betrouwbaarheid, actie, tempo en buitengewone oplossingen.

WHAT HAPPENS TO YOU ISN’T ALWAYS WITHIN YOUR CONTROL.
BUT HOW YOU HANDLE IT, IS.

Orde in de chaos

Na jaren van welles nietes werd het opeens welles. We gingen scheiden. Het was een moeilijk proces maar dankzij de dames van Buitengewoon Mediation werd het makkelijker om orde in de chaos te scheppen. Dingen waar mijn hoofd niet naar stond werden voor me geregeld. Wij dachten steeds het juiste voor de kinderen te beslissen maar dat pakte anders uit. Nadat de kinderen met Chantal hadden gesproken bleek dat hun behoefte toch anders was. Bedankt dat jullie deze moeilijke periode makkelijker hebben gemaakt.

– Louise van den Berg

Breekijzer

Ik had hulp nodig om verder te komen binnen de ggz hulpverlening. Door de instantie waar ik op dat moment onder behandeling stond werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug. Ik wilde graag naar een bepaalde instelling maar dit werd onmogelijk gemaakt. Chantal en Miranda hebben als breekijzer gefungeerd. Ze nemen niet zomaar aan dat iets onmogelijk is. Dankzij hen ben ik alsnog naar de instelling kunnen gaan die ik zo hard nodig had. Dankjewel.

– N. vd B

06 - 40 22 52 03info@buitengewoonmediation.nl