Een mediator uit Limburg vind je bij Buitengewoon Mediation

Buitengewoon Mediation bestaat uit Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann:

  • mediator in Limburg met aandacht voor kinderen
  • betrokken gesprekpartner
  • verbinder
  • Doelgerichte, integere conflictbemiddelaar

Meer over ons

Scheidingsmediation

Mediaton Limburg Chantal en Miranda luisteren naar jullie verhaal en zorgen dat de juiste juridische en praktische stappen worden gezet. Zo helpen we jullie bijvoorbeeld met het zoeken naar woonruimte. Wij ontzorgen jullie in deze emotioneel heftige periode. De kinderen zijn hier onderdeel van en krijgen bij ons een luisterend oor en een stem.

Conflictbemiddeling

Kom je er samen niet meer uit? Weet je niet meer wat je nog aan de situatie kan verbeteren. Houdt dit je steeds bezig en wil je het opgelost zien? Wij gaan graag het gesprek aan met bijvoorbeeld jullie, de instantie, familie of buren. Met als doel om het conflict op te lossen en niet meer onnodig energie te hoeven verspillen en voorkom je dat de situatie escaleert.

Kids first!

Hé topper, hoe is het met jou? Ben je erg boos of verdrietig nu je ouders gaan scheiden? We snappen dat je wereld op zijn kop staat en dat je vol vragen zit. Op onze website vind je een woordenboek en uitleg van al die moeilijke woorden. We hebben ook een link naar een site waar je met andere kinderen in contact kan komen.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek met Buitengewoon Mediation Limburg

Zoek je een persoonlijke betrokken mediator in Limburg, kies dan voor Buitengewoon Mediation. Wij staan voor:

  • Kinderen staan voorop, hebben een stem waar naar geluisterd moet worden
  • Praktische hulp en snelle gerichte oplossingen voor situaties op de korte en lange termijn
  • Begeleiding van het begin tot het einde van het proces
  • Juridische zaken (ouderschapsplanscheidingsconvenant, financiën, etc.) worden met zorg behandeld
  • Persoonlijk en betrokken
  • Nazorg om jullie te ondersteunen in de nieuwe situatie

Een scheiding is voor niemand leuk en kent vaak alleen maar verliezers. En zeker voor jullie kinderen. Een scheiding doorloop je vaak eenmalig en de periode moet je af kunnen sluiten. Niemand zit er op te wachten om de scheiding of het conflict tekens opnieuw te doorlopen. Neem deze kan en laat ons het verschil voor jullie maken.

WHAT HAPPENS TO YOU ISN’T ALWAYS WITHIN YOUR CONTROL.
BUT HOW YOU HANDLE IT, IS.

Orde in de chaos

Na jaren van welles nietes werd het opeens welles. We gingen scheiden. Het was een moeilijk proces maar dankzij de dames van Buitengewoon Mediation werd het makkelijker om orde in de chaos te scheppen. Dingen waar mijn hoofd niet naar stond werden voor me geregeld. Wij dachten steeds het juiste voor de kinderen te beslissen maar dat pakte anders uit. Nadat de kinderen met Chantal hadden gesproken bleek dat hun behoefte toch anders was. Bedankt dat jullie deze moeilijke periode makkelijker hebben gemaakt.

– Louise van den Berg

Breekijzer

Ik had hulp nodig om verder te komen binnen de ggz hulpverlening. Door de instantie waar ik op dat moment onder behandeling stond werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug. Ik wilde graag naar een bepaalde instelling maar dit werd onmogelijk gemaakt. Chantal en Miranda hebben als breekijzer gefungeerd. Ze nemen niet zomaar aan dat iets onmogelijk is. Dankzij hen ben ik alsnog naar de instelling kunnen gaan die ik zo hard nodig had. Dankjewel.

– N. vd B

06 - 40 22 52 03info@buitengewoonmediation.nl