Herziening ouderschapsplan

De scheiding is een tijd geleden afgerond en het ouderschapsplan is door jullie getoetst en beproefd in de praktijk. Het kan heel goed zijn dat wat op papier een goed plan leek voor jullie, na verloop van tijd niet werkt. Jullie levens zijn allemaal veranderd. Iedereen heeft op een andere manier de situatie een plaats gegeven en het leven opnieuw ingericht. De kinderen hebben hier ook hun plaats in gekregen.

Door de veranderde levens kan het heel goed zijn dat het ouderschapsplan gewijzigd dient te worden om het werkbaar te houden voor jullie. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van een nieuwe partner al dan niet met kinderen of jullie kinderen die aangeven dat het voor hen niet werkt.

Jullie beleven wellicht de echtscheiding deels opnieuw. Je voelt je weer kwetsbaar en onzeker. Wat mag de andere partner wel en wat mag de andere partner niet. Een ouderschapsplan mag zelfs eenzijdig gewijzigd worden als de andere ex-partner iedere medewerking weigert.

Door op tijd een herziening van het ouderschapsplan te doen voorkomen jullie dat er onnodig strijd gevoerd gaat worden. Dit heeft alleen maar voordelen voor alle leden van jullie gezin en zeker voor de kinderen.

Iedereen kan bij ons terecht voor een herziening van het ouderschapsplan ook als jullie het eerder elders op hebben laten maken. Het maakt niet uit of dit bij een advocaat of een collega mediator is gedaan.

Als Buitengewoon Mediation bieden wij standaard bij het opstellen van het ouderschapsplan een stuk nazorg. Dit is met name bedoeld om te zien of het voor jullie werkt en waar een aanpassing gedaan moet worden. Ook als de herziening van het ouderschapsplan is afgerond bieden wij na verloop van tijd nazorg zodat we nog een keer met jullie naar het ouderschapsplan kijken.

Wij maken het verschil door in de mensen te investeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer informatie ontvangen? Je kan ons vrijblijvend bereiken op info@buitengewoonmediation.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Buitengewoon Meditation

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je vragen of wil je meer weten over Buitengewoon Mediation bel dan gerust naar 06 - 40 22 52 03 of maak gebruik van het onderstaand contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"WHAT HAPPENS TO YOU ISN’T ALWAYS WITHIN YOUR CONTROL. BUT HOW YOU HANDLE IT, IS"

   

Onze organisatie is samenwerkingspartner van het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) en werkt met dezelfde werkwijze en methodiek 1 Gezin, 1 Plan.

06 - 40 22 52 03info@buitengewoonmediation.nl