Conflictbemiddeling

Dit was de laatste druppel! Je grenzen zijn bereikt, maar je bent nog geen stap dichter bij je doel. Kom je er niet uit met bijvoorbeeld school of een (jeugd)zorginstelling? Voel je je niet gehoord bij een instantie, word je van het kastje naar de muur gestuurd en denk je aan opgeven? Dan is het nú tijd voor actie!

We begrijpen je boosheid, teleurstelling en gevoel van onrechtvaardigheid. Wat kun je je machteloos voelen. Wij gaan met de tegenpartij aan de slag tot er een antwoord is waar jij je in kunt vinden. Daarnaast zorgen we ervoor dat jullie weer gaan samenwerken. Vanaf nu kunnen jullie afspraken maken met elkaar.

Familie mediation

Voortslepende conflicten waarbij de emoties van twee kanten hoog oplopen, komen in de beste families voor. Familieruzies, bijvoorbeeld over een erfenis, een familiebedrijf of vakantie, kunnen een enorme impact hebben op je persoonlijke leven. Vaak hebben deze conflicten diepe wortels. Omdat ook andere familieleden er gewild of ongewild bij betrokken raken, is het belangrijk om deze ruzies snel aan te pakken. Het getuigt van moed en betrokkenheid als jij die eerste stap durft te zetten.

Tijdens familie mediation helpen we jullie om weer met elkaar het gesprek aan te gaan en een oplossing te vinden waarin jullie je allebei kunnen vinden. Als mediator zijn we onpartijdig. We spreken met jullie apart en leiden jullie gesprekken. Wij zorgen ervoor dat jullie even lang aan het woord zijn en het gesprek respectvol en constructief verloopt. Ons doel is dat jullie weer samen kunnen werken aan de relatie.

Buitengewoon Mediation kan je helpen:

  • Als jij en de andere partij(en) er niet samen uit komen,
  • Wanneer jullie elkaar nodig hebben om tot een goede oplossing te komen,
  • Als de bereidheid er is om met de ander(en) aan tafel te zitten,
  • Als jullie akkoord gaan met bemiddeling door Buitengewoon Mediation,
  • Wanneer jullie het conflict op deze manier (zonder rechter) willen oplossen,
  • Als je discreet om kunt gaan met de informatie uit de gesprekken en
  • Als het conflict niet over wetgeving gaat (Twijfel je? Leg het dan aan ons voor).

Als jullie aan deze voorwaarden voldoen, kan de bemiddeling of mediation beginnen.

Conflictbemiddeling en mediation zijn ook effectief bij buurtgeschillen, conflicten over een erfenis en ruzies in de vriendenkring.

Ben jij benieuwd of Buitengewoon Mediation jou kan helpen? Meld je dan hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen kijken of conflictbemiddeling of familie mediation iets voor je is.

Ik wil een gratis gesprek

Buitengewoon Meditation

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je vragen of wil je meer weten over Buitengewoon Mediation bel dan gerust naar 06 - 40 22 52 03 of maak gebruik van het onderstaand contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"WHAT HAPPENS TO YOU ISN’T ALWAYS WITHIN YOUR CONTROL. BUT HOW YOU HANDLE IT, IS"

   

Onze organisatie is samenwerkingspartner van het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) en werkt met dezelfde werkwijze en methodiek 1 Gezin, 1 Plan.

06 - 40 22 52 03info@buitengewoonmediation.nl